Jeff Quinto

Ste se kdaj profesionalno ukvarjali s športom? Ste mogoče v poslu dosegli zavidljiv uspeh? Potem zagotovo razumete moč mentorstva in profesionalne pomoči.

Jeff Quinto je borzni veteran (s skoraj 40 letnimi izkušnjami) in osebni mentor nekaterim elektronskim borznim trgovcem - med drugim tudi osebni mentor Gregorja Cotmana.

Jeffova borzna pot se je začela kot delniški borzni posrednik pri Shearsonu, kasneje pa je na parketu (floor trader) borze "Kansasjeff City Board of Trade" trgoval futures pogodbo na pšenico in delniški indeks "Value line", ki je bil v bistvu neke vrste predhodnik indeksa SP500. S svojimi uspehi si je prislužil članstvo na borzi kot samostojno klirinško podjetje. Na parketu pa je poleg svojih poslov izvrševal tudi ogromna naročila legendarnega Paul Tudor Jonesa.

V devetdesetih letih je služil kot predsednik podjetja Rand Financial Services, ki je bil v lasti Trout Trading Funda oz. Market Wizarda Monroe Trouta. V tem 10-letnem obdobju je Jeff delal z enimi najboljšimi traderji na svetu.

Od leta 2000 do 2005 je Jeff na Dunaju v Avstriji in v Chicagu, ZDA, vodil in učil skupino elektronskih traderjev v tako imenovani "proprietary trading" skupini, kjer so kot člani največjih ameriških in evropskih borz med drugim trgovali delniške indekse kot so DAX in Eurostoxx ter nemške obveznice znane kot Bund, Bobl in Shatz.

Dejstvo je, da je težko najti osebo s takšnimi referencami, ki bo pripravljena deliti svoje obširne in globoke borzne izkušnje.

Jeff je bil član CME borze v Chicagu, ki je ena največjih terminskih borz na svetu in zdaj je tudi njihov uradni izobraževalni partner.

Več o Jeffu Quintu in intenzivnem osebnem mentorstvu, ki ga je opravil tudi Gregor Cotman, lahko izveste tukaj >>>