Market Wizard Linda Raschke

Zakaj se ne bi učili od najboljših traderjev?

K sreči obstajajo posamezniki, ki so svoje 30 in več letne borzne izkušnje pripravljeni deliti z drugimi. Ena izmed njih je Linda Raschke in ona je "krivec" za verjetno vsaj 80% trgovalnega stila Gregorja Cotmana.lbr_logo_2

Linda Bradford Raschke je predsednica podjetjij LBRGroup, Inc. in LBR Asset Management. Svojo pot kot profesionalni trader je začela leta 1981 kot "market maker" v delniških opcijah. Linda je edina ženska intervjujana v eni najbolj prodajnih trgovalnih knjig vseh časov "New Market Wizards", kjer so zabeleženi pogovori z enimi najboljših borznih udeležencev v zadnjih desetletjih.

Njena specialiteta je trgovanje enega največjih "stock index futures" trgov - delniškega indeksa SP500, saj ga trguje praktično od njegove ustanovitve. Poleg tega za svoj hedge fund izvršuje tudi naročila na trgih kot so: valute, zlato, srebro, nafta, obveznice, delnice, kakav, pšenica, sladkor, koruza, naravni plin ipd. ter tudi na opcijah na omenjene instrumente.

Je tudi avtorica knjige "Street Smarts - High Probability Short-Term Trading Strategies". Njeni članki, predavanja, prispevki in raziskave so bili objavljeni v številnih priznanih borznih publikacijah, radio in televizijskih oddajah, med drugim tudi v organizacijah kot so Managed Futures Association, American Association of Professional Technical Analysists, Bloomberg, Market Technician's Association, International Federation of Technical Analysis, Canadian Society of Technical Analysts, TAG, OmegWorld,  International Online Trading Expo, AIQ, Futures Conference, za Dow Jones pa je predavala v več kot 16 državah.

Več o Lindi Raschke lahko izveste s klikom tukaj >>> 

Oglejte si tudi nekaj brezplačnih video prispevkov objavljenih spodaj: