Avtomatski izstopi oz. zapiranje posla (MT4 Expert Advisor)

Trgovalni posel je zaradi številnih odločitev, ki jih mora borzni trgovec stalno sprejemati pod pritiskom in v omejenem času, absolutno med najzahtevnejšimi poklici. Vstop v posel je posledica mnogih ujemajočih se dejavnikov, ki zahtevajo veliko psihološke in čustvene moči. Prav tako pa je izstop oz. zapiranje posla še dodatno povezano s čustvenimi pritiski, saj so takrat naša sredstva izpostavljena tveganjem.

S pomočjo programerjev smo izdelali skripto oz. kodo v platformi Metatrader4, ki je aktivirana pred odpiranjem novega posla. Platforma bo potem posel zaprla samostojno in sicer po vgrajenih navodilih. Le ta pa so izdelana na podlagi profesionalnih trgovalnih principov ter več kot 10 letnih lastnih dnevnih izkušenj z aktivnim trgovanjem forexa, delniških indeksov, zlata, nafte ipd. Te principe smo tudi učili na Šoli profesionalnega trgovanja in med trgovanjem v živo.

trgovanje na mt4

Največje PREDNOSTI so:
- da po vstopu v posel ne potrebujemo spremljati premika vsakega pipa,
- nam prihrani obilo čustvene energije,
- ni potrebno vedno znova razmišljati o tem, kako in kdaj bi posel sploh zaprli,
- se lahko takoj osredotočimo na iskanje nove priložnosti na kakšnem drugem trgu,
- zaradi tega lahko spremljate več trgov in s tem povečate število poslov,
- deluje na vseh časovnih okvirih, ki jih omogoča Metatrader4,
- lahko odpremo tudi posel na višjem časovnem okviru in upravljanje z njim avtomatsko traja lahko tudi preko noči,
- da uporabljamo tehnologijo kot konkurenčno prednost pred drugimi borznimi trgovci in se s tem lažje osredotočamo na nadaljni razvoj našega posla.

Kljub vsemu pa lahko v zapiranje posla kadarkoli posežemo tudi po lastni presoji, v kolikor se nam takšna odločitev zdi nujna. 

Če vas zanima takšen pripomoček,
lahko z vami delimo ta "trgovalni algoritem" in si s tem olajšate vaše vsakodnevno trgovanje.

Paket v1.0 vsebuje avtomatsko zapiranje poslov v VSEH 4 kategorijah naših strategij:
- v strategiji trgovanja korekcij,
- prebojev,
- trgovanja vstran ter
- momentum divergenc.

Redna cena: 299€
Cena za vse naše email naročnike: 249€
Cena za vse dosedanje učence: 169€


Za NAROČILO prosimo pišite na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.  ***EA je namenjen izključno izkušenim borznim trgovcem z dobrim poznavanjem platforme Metatrader4 ter narave oz. uporabe Expert adviserjev.***

Vprašanje?  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Možen takojšen dostop z natančnimi in enostavnimi navodili za uporabo.

 

 

Opomba:
Gre za tehnični pripomoček, ki je le to, pripomoček. Koda je napisana v dobri veri in za nas nemoteno deluje v platformi Metatrader 4. Kljub temu vam svetujemo, da ste vedno na tekočem z dogajanjem ter po potrebi ustrezno ukrepate. Za svoje delo sprejemate popolno odgovornost. Platforma Metatrader4 mora biti za delovanje algoritma vklopljena in povezana s trgovalnim računom, prav tako pa morate v celoti slediti našim navodilom za uporabo.