NA VOLJO VIDEO POSNETKI ŠOLANJA:

 

3 mesečni

"Trening branja surove cene brez indikatorjev"

Časovno neomejen internetni dostop do vseh gradiv

 

Pozdravljeni! 

Ste zmedeni zaradi preobilja tehničnih indikatorjevVas le ti zavajajo v napačne posle?

Ste spoznali, da indikator, ki zamuja, pogosto ne zmore pravilno "predvideti" prihajajoče smeri trga?

REŠITEV JE ZELO PREPROSTA. Potrebna bo vaja, a kot pri drugih življenjskih uspehih tu ni bližnjic. Nujno se morate naučiti brati grafe s surovo ceno brez tehničnih indikatorjev!

To je absolutno neizogibna pot do napredovanja in če si resnično želite trgovalnega uspeha je to prioriteta in osnova. Ne glede na to kateri časovni okvir trgujete ter ali trgujete valute, delniške indekse, posamične delnice, zlato, nafto ipd., resnico dogajanja na teh trgih morate biti sposobni prebrati v nekaj sekundah

Principi "tape readinga" so glavni temelj dobičkonosnih trgovalnih sistemov ter ključna veščina profesionalnih traderjev oziroma borznih udeležencev. 

Vabljeni !

Reading-Ticker-Tape-Man

V preteklosti (netehnološki dobi) so profesionalci brali takoimenovani "ticker tape", kjer se je zabeležil vsak uradni borzni posel. Iz tega so sami risali grafe in postali mojstri "tape readinga". To jih je postavilo v prednostni korak pred drugimi tekmeci in predvsem neizobraženimi amaterji. Elektronska doba tega koncepta ni spremenila (spodaj elektronska knjiga naročil, ki dejansko riše graf)!


elektronska knjiga narocil forex

KAJ SE BOSTE NAUČILI?

- Ključ do uspeha je uporaba prave strategije v pravem trgovalnem okolju - katera so 4 popolnoma različna trgovalna okolja?  Vsako od njih namreč zahteva svoj pristop!

- Kako prepoznamo "samozavestno" ali "dvomljivo" trgovalno okolje in kako se v večini primerov izogniti, da bo naše "stop loss" naročilo izvršeno?

- Katero trgovalno okolje omogoča največje dobičke?

- Kako vas lahko poznavanje volatilnostnega ciklusa postavi v položaj omejenih izgub in "teoretično" neomejenih dobičkov?

- V katerem trgovalnem okolju profesionalci izvršujemo tržna naročila "at market" in v katerih nujno "limit" naročila, da s tem povečamo možnost svojega uspeha?

- Kako brati momentum, ki nam omogoča posle z veliko verjetnostjo zaslužka?

- Kateri signal nam sporoča nevarnost, da je trend vsaj začasno končan in se mu je zato nevarno pridruževat?

- In še več...

 

PROGRAM IZVEDBE:

I. 2 urni glavni online seminar, kjer se boste naučili vseh tape reading principov. Webinar si boste lahko ogledali iz udobja svojega doma ali pisarne. Je posnet in na voljo časovno neomejeno.

II. Dostop do več kot 50 dnevnih praktičnih lekcij prikazanih na grafih, ki govorijo o praktičnem delu in realnih primerih in vam bodo krepile veščino prepoznavanja principov v resničnih situacijah. Le te si boste lahko ogledali kadarkoli boste imeli čas in jih prav tako študirali neomejeno.

promo

 

INVESTICIJA: samo 299,80€. To je znesek ki so ga v brezglavem in preveč tveganem trgovanju izgubili že mnogi. Čas je, da svoje trgovanje postavite na pravo pot. Po plačilu predračuna boste neomejen online dostop prejeli praktično takoj in vaš študij se lahko prične!

Zadnje "Tape reading izobraževanje" smo izvedli pred 5 leti in v bližnji prihodnosti ne planiramo ponovnega, zato vsem interesentom svetujemo, da si še danes omogočite svoj dostop.

 


NAROČILO >>>

  

 

Izjave nekaterih udeležencev pretekle Šole tape readinga, ki smo jo izvedli pred leti:

"Gregor, moram te pohvaliti za fantastično izpeljan tečaj tape readinga. Po tem tečaju človek dejansko dojame, da ni magičnega indikatorja za trejdanje ampak je indikator samo neke vrste potrditev branja surove cene. Ko razumeš ceno, veš zakaj se ti indikatorji dejansko zložijo skupaj kot pričakuješ. Razumevanje te veščine se mi zdi temeljnega pomena delovanja, preživetja trejderja, reagiranje na okolje itd…. Skratka odkar trgujem z "odprtim umom" se je moja trgovalna kariera bistveno izbaljšala. Ne trgujem pogosto ampak vzamem setupe, za katere smatram da so high probability setupi. Skratka, da ne bom dolgovezil, iskreno hvala za tvoj trud in prenašanje izkušenj na ostale udeležence valutnega trga. Lep pozdrav."
- Jure Šumer, Celje 

"Evo v prejšnjem tednu mi je uspelo naredit cca 300 pipov na 5 min grafu v kontekstu 15min in 1h grafa samo na podlagi cene brez indikatorjev, tako da je izobraževanje odlično.
Mislim, da si eden redkih v Sloveniji, ki je resnično sposoben začetnika postaviti na pravo pot in ga naučiti, kaj so osnovni temelji in koncepti za uspešno trgovanje. Predavanje "tape reading" je resnično spremenilo moj pogled na trgovanje. Sedaj se veliko bolj zavedam kaj se dogaja za svečkami, bari itd. Vem kaj gledajo in iščejo profiji, vem kakšne napake delajo začetniki, ker sem jih delal tudi jaz, saj nekatere delam še zdaj, ampak zdaj je prednost to, da vem kaj je problem in napaka. Tako, da resnična zahvala tebi Gregor, ker mislim, da si mi prihranil kar nekaj denarja in moj razvoj glede uspešnega trgovanja močno pospešil. HVALA."
- Marko Mikec, Kočevje 

"Po mojem mnenju je ta šola tapereadinga zelo zelo dobra zadeva. Men je šele med to šolo postalo jasno kaj se dejansko dogaja na borzi, kaj povzroča premike, na kaj treba bit pozoren. Pozoren sem tud na stvari, ki so "očitne"a se jih nisem zavedal, dokler jih ti nisi razložil, sploh kar se tiče volatilnosti... Skužu sem tud, da inditikatorji so v bistvu postranska in ne glavna zadeva, sploh zato ker sem predhodno trgoval bl na podlagi indikatorjev in bi blo bolš če neb delal nič... Tape reading bi se mogu učit vsak začetnik na samem začetku in bi si prišparal veliko časa, živcev in verjetno tud denarja."
- Gregor Štrekelj, Gradac 

"Moja ocena: pregledno, smiselno in učinkovito."
- Rok Komel, Celje 

"Pohvalil bi tole tape reading šolo, ker sem na njeni podlagi naredil korak naprej in napredoval. Zdaj je čisto drug občtutek, ker se mi zdi, da veliko bolj vem kaj delam kot prej in se ne lovim več pri določanju trgovalnega okolja."
- Anže Šimenc, Ljubljana 

 

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI:

1. Za katere trge in časovne okvire je uporaben "tape reading"?

Za vse popularne trge. Popularno naj pomeni za zelo likvidne, globoke in volatilne trge kot so valute, delniški indeksi, večje delnice, zlato, nafta in drugo trgovano blago. Tape reading principi so uporabni na vseh časovnih okvirih od večje investicijske perspektive pa vse do algoritemskega izvrševanja poslov v knjigi naročil ("market making") večjih borznih udeležencev.

4. V kakšnem jeziku je izobraževanje posneto?

V celoti v slovenščini. Bodo pa predstavljeni določeni angleški izrazi za katere je dobro, da jih poznate.  

5. Je izobraževanje primerno za nove?

Še posebno za nove. Če ste dovolj pametni, da se učite "tape readinga" že na samem začetku, čestitke. Sicer pa je primerno tudi za naprednejši nivo.

Še kakšno vprašanje? Pokličite prosim na 051452855 ali pošljite email na: 


 

NAROČILO >>>

 

 

 

*Cena predstavlja znesek za plačilo. DDV ni obračunan po 1.odstavku 94. člena ZDDV. S prijavo se strinjate s Pogoji poslovanja objavljenimi na vrhu strani.