O nas in kontakt

gfGregor Cotman je od avgusta 2005 aktiven borzni trgovec in trguje svetovne trge kot so: Evro in druge valute, delniški indeksi DAX30, SP500, Eurostoxx50, Dow Jones30, nemške in ameriške obveznice, Zlato, Nafto in tudi nekatere delnice.

Tekom trgovalnega dne opravi kar nekaj borznih potez in večino svojih kratkoročnih borznih poslov zaključi do konca trgovalnega dne. Njegov mentor, borzni veteran s 40 letnimi izkušnjami, Jeff Quinto temu pravi: "Trade like a tiger, sleep like a baby". Posle, ki so bolj dolgoročne narave, pa pusti trajati tudi do nekaj dni ali maksimalno nekaj tednov.

Gregorjev trgovalni stil je nastal pod velikim vplivom Linde Bradford Raschke, edine ženske omenjene v knjigi New Market Wizards (kjer so zbrani intervjuji s trgovci v svetovnem vrhu) in njegovega osebnega mentorja Jeffa Quinta. Svoje izkušnje pa je Gregor nabiral tudi s skupnim trgovanjem in študiranjem drugih dobičkonosnih traderjev, predvsem zelo uspešnih ameriških borznih udeležencev in pa nekaterih Londonskih "prop shop" traderjev. 

Ta portal je odraz njegovih borznih izkušenj, strategij, pripravljenosti pomagati drugim ter želje po večji socialni vključenosti s podobno mislečimi trgovci, saj jo zaradi narave dela nujno potrebujemo.


Kontakt:

Gregor Cotman

070 263 643

 moj_email_podpis

moj skype

Aktivni borzni trgovci potrebujemo tudi primerno profesionalno trgovalno opremo, ze več pišite na email zgoraj.

traders-working-together